Venter til jul for å Casina di Raffaello!

med Ingen kommentarer
Venter til jul for å Casina di Raffaello

 

I anledning den kommende høytiden, Casina di Raffaello, kunstrommet og kreativitet av Institutt Person, Skolen og samfunnet Solidaritet av Roma Capitale, forvaltes i samarbeid med Zetema Kultur Prosjekt, fra lørdag 7 søndag 22 Desember dedikert til barn og tenåringer nye workshops inspirert til temaet jul og helligdager.

En spesiell området vil bli enda en gang reservert for yngre barn, dai 24 til 36 måneder med sine foreldre, med de to laboratoriene "Empty eller full?"Og" White Christmas ".

Barn og ungdom fra 3 til 14 år kan svømme mens læring gøy, observere mikroskopiske gjenstander bli gigantisk takket være direkte anslag, eller realisere kunstneriske lette eksperimenter trans alfabetet i vakre illustrasjoner. Og også være i stand til å lage julepynt laget for hånd med resirkulert papir eller lage spesielle og unike pop-up billetter til Julehilsen. Til slutt vil barn og foreldre også forklare ensemble ' 'leksikon' av festlighetene og dele med alle deltakerne den magiske jule.

I disse dager venter også, Lesesalen av Raphael Casina velkommen voksne og barn med historier og rim om julen, å høre eller lese med huk under treet. Foreldre og barn kan nyte sammen noen julehistorier opplest, deretter sammen pløyer bøker i hånden eller å være ta uforglemmelige bilder tema som skal legges til albumene!

PROGRAM verksteder

Tom eller full?

24-36 måneder med en voksen

barn mellom 2 e jeg 3 år har det gøy å tømme og fylle stadig skuffer, bokser og esker eller å helle vann fra en glass til en annen etter å ha spilt. På denne måten, tog koordinering, konsentrasjonen og behendighet. I dette laboratoriet, Barn og voksne vil spille sammen med ulike materialer og verktøy, til reise gjenstander, pulvere og væsker fra en beholder til en annen, uten frykt for tilsmussing og rot!

varighet: 30/40 minutter

kostnaden: 7€ voksen + barn

Max 8 8 voksne + barn

white christmas

24-36 måneder med en voksen

Barn og foreldre sammen vil forme former av hvit leire for å dekorere med stjerner, trær og hvite snømenn sitt eget juletre.

varighet: 30/40 minutter

kostnaden: 7€ voksen + barn

Max 8 8 voksne + barn

Micro e Macro

for barn 3 til 5 alder

Hva ville skje hvis du plutselig blitt en maur så stor som en tiger? Eller hvis den lille fjær av en fugl å bli like stor som en sky? I dette laboratoriet, barn observere mikroskopiske objekter, og deretter se dem bli stor takk til den direkte projeksjon metode. sammen, fantastiske verdener oppsiden vil tenke!

varighet: 50 minutter

kostnaden: 7€ heltall / 5€ redusert

Max 15 barn

Tenk deg alfabetet

for barn 6 og opp

En slyngete L i kursiv kan omdannes i kroppen til en snegl, C i en runde logrende av en hund og en A pekte i stikket av en bie summende. Med farger og fantasi, Barna vil få kunstneriske lette eksperimenter, trans alfabetet i vakre illustrasjoner.

varighet: 50 minutter

kostnaden: 7€ heltall / 5€ redusert

Max 15 barn

julepapir

for barn 3 til 5 alder

Making resirkulert papir er ikke så vanskelig: Bare vet riktig metode, å gi nytt liv til gamle aviser og ark til å kaste. Med noen små diamant og litt 'farge, saks og fantasi, etter å ha lært og opplevd oppskriften av resirkulert papir, Barn vil skape noen unike juledekorasjoner og hånd-laget helt fra dem.

varighet: 50 minutter

kostnaden: 7€ heltall / 5€ redusert

Max 15 barn

Hilsen pop-up!

for barn 6 og opp

selv i dag, mellom et budskap og en e-post, smaken å skrive et notat å ønske "Merry Christmas" eller "Godt Nyttår" til folk vi bryr restene uerstattelige. Ønskene er enda mer spesiell hvis skrevet på et kort laget helt for hånd: i denne lab, med kort og farger, barn vil lære å lage en pop-up notat til festlig tema, å lage virkelig unike kort!

varighet: 50 minutter

kostnaden: 7€ heltall / 5€ redusert

Max 15 barn

Det illustrerer Halls!

for barn 3 til 14 år med en voksen

En av jule magi er skjult i tradisjoner som gjentas fra år til år: de statuetter av sengen, Brevet til julenissen, lysene på treet, krydret kjeks, en familie middag ... Inspirert av "Den mest sprø og morsom bok illustrert av Otto" av Tom Schamp (beste bok 0/6 år - Andersen Prize 2019), Barn og foreldre kan illustrere med " 'leksikon' av festlighetene og dele med alle deltakerne magiske jule.

varighet: 50 minutter

kostnaden: 5€ per deltaker

Max 25 deltakere

Leserom - READING UNDER TREE

for barn 3 og opp

Lesesalen av Raphael Casina er utsmykket for helligdager og er fylt med historier og rim om julen, Les tett sammen under treet.

I alle fall foreldre og barn kan nyte sammen noen julehistorier opplest og kan deretter bla med bøker i hånden.

Det vil også være en spesiell veldig festlig vinkel å ta uforglemmelige bilder å legge til albumet ditt!

varighet: 50 minutter

kostnaden: 1babyen + voksen: 7€ / 2 voksne + 1 babyen: 10€ / 2 barn + 1 voksen: 10€

Max 15 barn

kilde: https://www.oggiroma.it/eventi/bambini/aspettando-il-natale-a-casina-di-raffaello/50965/