“Som en slags smil. Hyllest til Fabrizio De André.” svarte Marcorè & Gnu Quartet

med Ingen kommentarer

Neri Marcore spettacolo

 

L’ Hotel Rinascimento Roma har en av de mest engasjerende og intense musikalske arrangementer i måneden på Sala Santa Cecilia av 'Auditorium lørdag 17 november 2018 malm 21:00.

 

Som en slags smil er den vakre vers som beskriver "furen ned hennes ansikt" de The Fisherman, en av de mest kjente sangene fra De André og , som det fremgår av den samme Marcorè, "Måten ble født showet: med en snev av ironi, uten å ta meg selv så høytidelig ".

André, en av de største forfatterne i absolutte sanger, omsorgsfull mann med forbehold for de ulike, de svakeste, til de undertrykte, stand i sitt arbeid for å uttrykke sine spesielle synsvinkel åpning upublisert observasjon områder, Det er en sak som Marcorè vet godt og beviser at du kan godt representere. I forsøket på å vise det er et ønske om å dele med offentligheten, foreslår ikke en enkel stige av de mest populære låtene, men en dukkert i tekstene at de kan stille spørsmål om vår tidsregning. Og 'gjennom resonnement og' dybde som reproduserer og re-lese ser på verden av De André.

Det blir ingen, deretter, de mest kjente sangene som The Fisherman, Marin den Piero krig, men mindre enn foreslått sanger og like viktig som produksjon av De André Testamente Titus, Hotel Supramonte, som sporer erfaring fra fengsel umiddelbart etter kidnappingen med sin kone Dori Ghezzi, Kjærlighet som kommer kjærlighet går, Hvis de kuttet i små biter, '73 juni.

 

svarte Marcorè, allsidig artist, skuespiller, imitator, dirigent, sangeren er ikke nytt for denne type representasjon, husker tittelen Det jeg gjorde ikke, et teater-sang med låter av De André, Massimo Bubola, Ivano Fossati, Mauro Pagani og Francesco De Gregori, glitrende Beatles Submarine sammen med Banda Osiris, lo-show En viss Mr G på Giorgio Gaber sanger.

En bane, deretter, intens og artikulert over tid er forbedret rapportering og testing og hvor Marcorè kan "spille" på alvor.

 

I dette tilfellet "spillet" er anriket for tilstedeværelse av Gnu Quartet, en spesiell Anlegget består av fiolett, fiolin, cello og fløyte. Stand til å håndtere ulike musikalske veier, fra Jazz til eksperimentelle, til lyden av progressiv rock, til 'siste prosjekt 80vogliadiGnu når, gjennom sine klassiske instrumenter, De spore de mest populære siste 80.

Deres mange musikalske samarbeid telle tilnærminger av forskjellige typer: Subsonica, Etter timer, PFM, Gino Paoli, Niccolò Fabi, Daniele Silvestri, Motel Connection og mange flere. Et stort utvalg av opplevelser som blander briljant med 'eklektisisme Blacks Marcorè som kontinuerlig overgår ut kortene.

GNU Quartet er Roberto Izzo fiolin, Raffaele Rebaudengo lilla, Francesca Rapetti fløyte og cello Stefano Cabrera beriket av tilstedeværelsen av Simone Talone slagverk, Domenico Mariorenzi på gitar og Flavia Barbacetto og Angelica Dettori rykter.

 

For de som elsker poesi De André og også for de overlatt til de vanlige flotte sanger, Dette showet er en mulighet til å dykke gjennom en utrolig musikalsk reise i ord 'uforglemmelig Faber.

kostnader

fra € 21.75 en € 40.00 + booking fee

Kjøp online: www.auditorium.com/evento/neri_marcore_gnu_quartet-19338.html

 

tlf Infoline. 0680241281

billett tlf. 892101 (betalt tjeneste)

kontakter: info@musicaperroma.it