God mat i dårlige tider

med Ingen kommentarer

Teatro godt kjøkken i dårlige tider

 

vinter 1940. Mussolini, i sin berømte tale 18 november, han erklærte: ”Vi vil bryte ryggen til Hellas”.

Tusenvis ble revet fra sine hjem, fra jobbene sine, fra sine røtter: Guido, en ung kokk, er et slikt. Ikke kjemp på frontlinjen, på slagmarken, men koker de fascistiske hæren avhengig. Under gudstjenesten vil gå gjennom ulike kjøkken og tilberede måltider for andre munner å mette, som ofte flykte. Det eneste målet er å gå hjem, Villa Santa Maria, å vende tilbake til sin familie, til sine røtter, til hans kjøkken.

The Theatre Company FORGE ZERO

gaver

God mat i dårlige tider

En produksjons Forge Zero

Original tekst Francesco Battaglia

Regissert av Matthew Finamore

Assisterende direktør Olga Galieri

Skuespillere Andrea Carriero, Lorenzo Guerrieri, Paul Madonna, Sara Giannelli

Costume Designer Julia Menaspà

Styre Notater

Dette showet ble født fra behovet for å fortelle historien om en soldat sett fra et nytt perspektiv: å lage mat. Redsel for krig, fortalt og representert flere ganger, Her er det spionert med uvanlig linser kjøkken. Guido før å være en soldat er en kokk, men til tross for ikke lever aldri den første linjen i slagmarken, fortsatt puster pinen av disse årene.

Alle tegnene som Guido vil møte i løpet av saken vil bli representert med tre andre aktører som tar svinger i mer enn ti roller i en slags virvelvind av rykter, dialekter, språk og kulturer (også kulinarisk). I showet er det ingen forsøk på total mimikk eller realisme naturskjønn og de samme skuespillerne aldri vises virkelig fra scenen; Faktisk vil deres endringer være synlig for publikum som vil bli forvandlet foran øynene deres skuespillerne i forskjellige tegn.

Guido eventyr er en tur, en lekkasje, en konstant forsøk på å vende hjem, slik at han kan endelig fratatt sin uniform og igjen iført sivile klær og forkle. Det Guido vi kan beskrive moderne odyssé der “kommer hjem” Det slutter ikke Nell'accezione geografisk begrep, men som er konfigurert som en kontinuerlig ekstern og intern kamp i et forsøk på å gjenvinne, under ødeleggelsen av en verdenskrig, lukten og smaken av “hus”.

når, Due, informasjon

fra 13/06/2019 al 15/06/2019
teater Dokumenter
Via Nicola Zabaglia, 42 – Roma (RM)
Testaccio

BETALER FOR FAMILIER KVELD
timer:
13 juni timer 21:00
14 juni timer 21:00
15 juni timer 18:00

Info og Bestilling:
tlf. 331 1062629
fucina0@gmail.com
FB side og Instagram: Forge Zero

kilde: https://www.oggiroma.it/eventi/spettacoli/cucina-buona-in-tempi-cattivi/47584/