DRØM. Art oppfyller drømmene

med Ingen kommentarer

DRØM. Art oppfyller drømmene

fra 29 september 2018 al 5 mai 2019 på Cloister av Bramante, Utstillingen er produsert og arrangert av DART klosteret Bramante er ren ja Danilo Eccher.

Hva bedre sted enn renessansebygning med harmoniske og raffinerte linjer, elegante elementer av forskjellige stilarter, som bare Bramante har skapt så naturlig, Det kunne romme en utstilling der tema er drømmen. Arkitekturen atmosfære, uttrykker en livlig dialog og engasjerende i lys og skygge, Det introduserer i en tankevekkende måte å forførende nyanser ubevisste.

The Show

Siste del av trilogien unnfanget og kuratert av Danilo Eccher, startet i 2016 med "KJÆRLIGHET. Kunst møter kjærligheten ", og fulgt 2017 den "NYT. Kunsten møter moro ". Alle utstillingene er viet til samtidskunsten og evnen til å uttrykke de ulike aspekter knyttet til de foreslåtte temaene. En sti eller snarere en ekte reise gjennom gaten av drømmer, å utforske den dypeste delen av den menneskelige sjel. Langs denne stien alternative skisser til stedsspesifikke redesignet spesielt for museet mellomrom. Gjennom etableringen av tjuefire samtidskunstnere involvert, blant de viktigste på verdensscenen, komme Bill Viola, Luigi Ontani, Mario Merz e Anish Kapoor, den besøkende oppfordres til å overskride deres fysiske å passere i en drømmeaktig og surrealistisk, kommer til møtet med sine følelser og kanskje med sin egen poesi.

Man ligger under skinner himmelen stjerne Kiefer, dans tall Boltanski, eller den lille kompasset i sanddyne Anselmo, De er bare noen få eksempler på de mange dimensjoner av drømmer som involverer den enkelte og private funn.

Fundamental hjelp og emosjonell innlevelse til utvidelse av sansene er absolutt nyheten av lydinnhold, i denne situasjonen trengs mer enn noensinne. Fjorten historier skrevet av regissør og manusforfatter Ivan Cotroneo som fremkaller begjær, bekymringer og Ringer forsterke drømme. Historier som er beriket tolkning av mange italienske skuespillere, som overføring tetthet til ordene, streker ønsket om å forlate de pedagogiske grenser for å gå inn i det ytre rom forestilte.

Denne utstillingen viser den store fordelen av å kombinere et høyt nivå faglig utforskning med evnen til å spre følelsen i dialogen mellom vert og artist.

kunstnerne

Jaume Plensa, Anselm Kiefer, Mario Merz, Giovanni Anselmo, Christian Boltanski, Doris Salcedo, Henrik Håkansson, Wolfgang Laib, Claudio Costa, Kate McGwire, Anish Kapoor, Tsuyoshi Tane, Ryoji Ikeda, Bill Viola, Alexandra Kehayoglou, Peter Kogler, Luigi Ontani, Ettore Spalletti, Tatsuo Miyajima, James Turrell.

elementene

Angela Baraldi, Giulia Bevilacqua, Marco Bocci, Cristiana Capotondi, Valentina Cervi, Matilda de Angelis, Isabella Ferrari, Matteo Oscar Giuggioli, Giuseppe Maggio, Brando Pacitto, Alessandro Preziosi, Alessandro Roia, Valeria Sola, Simona Tabasco.

Kunsten som oppfyller drømmene er en mulighet til famlet å unnslippe virkeligheten og komme i kontakt med det ubevisste og kanskje reflektere over de sensoriske aspekter som drømmer kan fremkalle og på sine mest dyptgripende opplevelser.

 

Info Rutetider og priser

DRØM. Art oppfyller drømmene

Cloister av Bramante Fred Arch, 5

fra 29 september 2018 al 5 mai 2019

Rutetider: Fra mandag til fredag 10.00 - 20.00, Lørdag og søndag 10.00 - 21.00,

Billettkontoret stenger en time tidligere

åpninger:

21 april 10.00 – 21.00, 22 april 10.00 – 21.00, 25 april 10.00 – 21.00, 1 mai 10.00 – 21.00

Billettkontoret stenger en time tidligere.

kostnader: voksne € 14, redusert € 12

Tel +39 06 68809035, infomostra@chiostrodelbramante.it