Elisa i konsert på Auditorium Parco della Musica, dato

med Ingen kommentarer

Elisa på konsert Auditorium Roma

 

Elisa returnerer intimt og oppriktige, foruroligende og poetisk, med “åpen dagbok”, det nye albumet kom ut sist 28 Oktober at sangeren er bærer rundt Italia. De planlagte for Roma stadier, Auditorium Parco della Musica er 4 (2 i mars og 2 mai).

De to første datoer for å delta på tur 'Diaries Åpen’ Elisa er planlagt for neste 27 e 28 mars på 21 i hall of Santa Cecilia'Auditorium Parco Della Musica. Men sangeren også vil komme tilbake i Capital 24 e 25 mai.

 

Diaries Åpne Elisa

singer, forfatterinnen, multi-instrumenta og produsent multiplatinum, in Diari Aperti c’è tutta Elisa, som i går og i dag, som det åpner sitt publikum i en varm og direkte måte. i tillegg 20 år lange karriere har kunstneren klart å være et referansepunkt for den italienske musikk (utallige sertifiseringer, inkludert en Diamond Disc, seieren i Sanremo i 2001, Targa Tenco for sitt debutalbum "Rør & Flowers”, vellykket internasjonalt tur, Morricone samarbeid med sangen "Still Here" for filmen "Django Unchained", regissert av Quentin Tarantino), og nå tilbake i musikkscenen med et album som er en samling av originale lyder studert skreddersy, som markere hennes ekstraordinære vokal musikalitet, og klare tekster som har i seg lyden av versene aldri kjedelig.

De tre sanger som forventet ankomst av “åpen dagbok” descrivono la varietà di colori di questo lavoro che ha come filo conduttore temi sentitamente autobiografici ma allo stesso universali. Og her er poesi “De som forblir” i den intime og levende duett mellom Elisa og Francesco De Gregori. sangen, helt skrevet av Elisa og publisert i overraskelse som den første 'smak’ New Work, Det led debuterte på toppen av listene streaming. “Hvis det regner ditt navn” hypnotiske dall'inciso og en full levende lyd, se underskriftene til Calcutta, Dario Faini og Vanni Casagrande, profil kvaliteter navnene på authorial scene; mens søtheten av “Promettimi” det er alt i Elisa dedikert til hans andre sønn Sebastian. Sangen ble valgt for kampanjen for Redd Barna “Inntil det siste barnet”, ledsaget av et bevegelig video regissert av Riccardo Milani. Elisa tastet i familien Redd Barna ambassadør bli året av sin hundreårsjubileum.

“åpen dagbok” Det er en slags konseptalbum for livet, som strekker seg fra kjøre rytme “en annen historie”, som for insisterende ukulele “Å leve alle liv”, ved å engasjere melodi “din for alltid”, atmosfære stemnings av rytme væsker og sanse “Som det nå”, opp til reggae og R'n'B (med en hylle Tonino Carotone) av “Sommeren er allerede ute” (hvor inspirasjonen for en av sine favorittforfattere er tydelig, Bob Marley). Precious ballader inneholde historier og engasjerende lyder “selv Fragile”, “Den kjærlighet til deg”, “Med deg jeg føler meg så”.

 

Elisa i Roma, avtaler

Oppsummering, derfor, avtaler for å delta på konsert 2019 Elisa er som følger:

  • 27 mars 2019, Sala Santa Cecilia Auditorium Parco della Musica, malm 21
  • 28 mars 2019, Sala Santa Cecilia Auditorium Parco della Musica, malm 21
  • 24 mai 2019, Sala Santa Cecilia Auditorium Parco della Musica, malm 21
  • 25 mars 2019, Sala Santa Cecilia Auditorium Parco della Musica, malm 21

nettsted

auditorium.com

 

kilde: http://www.romatoday.it/eventi/elisa-auditorium-parco-della-musica-date.html