The Butterfly House. virkelig, Liv og bilder

med Ingen kommentarer

The Butterfly House i Roma

 

fra 23 mars til 9 juni gjenåpner Butterfly House Via Appia Pignatelli 450. I den tropiske klima invitasjonen et must for alle elskere av en av de mest delikate og fascinerende uttrykk i naturen.

Bak en av de rikeste arkeologiske steder i hovedstaden og Appia regionalpark, som sammen med den City of Rome er dens skyts, vi vil finne et paradis av fred og velstand å gjenopplive seg med sjarm.

I hagen kan du beundre hundrevis av sommerfugler i frihet, etter sin egen livssyklus. Banen absolutt sjarmerende, hvor habitatet er gjengitt, Den lar deg se på nært hold noen av de mest spektakulære sommerfugler i verden. Det vil synes å være helt oppslukt i det magiske og skjønnhet. Fargerik eller ved perfekt design vekker nåde og delikat overraskelse.

 

dette av 2019 er tredje utgave det, Etter suksessen med de to foregående, Det er beriket med den første av de sommerfugler Orto. Utstillingen ser tilstedeværelsen av de mest underholdende å innfødte sommerfugler planter. Det interessante aspektet er også gitt av tilstedeværelsen av viktige planter for vår næring, siden formålet vil være, i tillegg til det å realisere et sted hvor sommerfugler kan mate, også å skape en oase å dyrke grønnsaker og urter.

Vandre mellom livlig og flagrende vinger, oppdage dem gjennom bladene på plantene sammen med biologer og entomologists å veilede besøkende, Det vil også bli veldig stimulerende kognitiv erfaring. faktisk, som fremgår av biologen formidler av dette initiativet Eleonora AlescioSommerfugler samt å være blant de mest fargerike og vakre dyr i verden, er miljøindikatorer som med sin tilstedeværelse eller fravær indikerer helsen til miljøet. Målet med The Butterfly House er å formidle dette viktige begrepet ". Observere larver og pupper av sommerfugler, virkelig magisk sted hvor insektet metamorfose tar, eller kokonger av møll, og kanskje ta på silke av kokongen selv, Det blir en opplevelse av tett dialog med andre levende vesener.

Miljøet er også beriket av tilstedeværelsen av andre insekter slik som stick insekter, den blad insekt, den fresende kakerlakker Madagaskar, den gigantiske tusenbein e De hogst maur. den Butterfly House, deretter, som anvist og morsom pedagogisk sted som kan gjøre oss mer oppmerksomme på vår sameksistens med naturen.

 

En utforskning for store og små, der du kan være ledsaget av følelser, oppleve undring og fortryllende dyr vidunderbarn, og kanskje slappe av, på rasteplassen eller i innendørs med forfriskninger punktet, tillate seg en vårdag av harmoni.

 

info, Rutetider og priser

HUSET av sommerfugler. vIRKELIG, LIVE OG GRATIS

fra 23 mars til 9 juni gjenåpner Butterfly House, Appia Pignatelli 450

timer: Fra mandag til fredag ​​h 9-13 e h 15-19, Sabbath, Søndager og helligdager h 9-19

Siste halvtimen før stengetid

inngangs~~POS=TRUNC billett~~POS=HEADCOMP: € 6 full, € 4 redusert (dai 4 til 12 år), € 5 for innehavere av

Kontakt Venner av Appia Antica Park

Tel: +39 380 7851349, info@lacasadellefarfalleonline.it