Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/hotelrinascimento.com/public_html/news/wp-content/themes/pinnacle/themeoptions/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Medardo Rosso in Mostra a Roma | Hotel Rinascimento

Medardo Rosso

med Ingen kommentarer

Medardo Rosso

 

fra 10 oktober 2019 al 2 februar 2020, på Palazzo Altemps, del av National Roman Museum, for første gang i Roma en monografiske utstilling dedikert til Medardo Rosso, den opprinnelige tolkningen av ideen impresjonistiske skulptør kopi. Skulptør og utover, stand, også gjennom fotografering, å studere de ulike synspunkter stimulert av hans arbeider bare å tilby dem til publikum som nærmere ettertanke.

The Show

Den har mer enn 30 fungerer til stede ordnet i en rekkefølge tematisk. En bestemt sti gjennom gangene i første etasje av Palace, hvor nærværet av enkelte fag blir presentert og sammenlignet med forskjellige versjoner, hvor man kan se den kontinuerlige behandling av en gjenstand i forhold til den materie og lys variant. bronse, voks og gips vil oppdage de mest congenial materialer Medardo Rosso i hennes arbeid, i et forsøk på å gi etter for det han kalte "Flyktig løpet av en brøkdel av et sekund". I denne intensjonen av kuratorene synes det nådde, det vil si å vise hvordan Rosso Vi har effektivt la grunnlaget for moderne tenkning i forhold til ideen om kopiering, ikke lenger så enkelt reproduksjon, men som en sann tolkning. Rekken av verk som "ler girl", "Man Reading", Jødiske Barn "o" Ler ", er eksplisitte eksempler på hvordan hver gang det ser ut til å stå overfor et nytt verk.

Eksponeringen er beriket av den ekstraordinære tankevekkende forbindelse som stimulerer konstant referanser til klassiske, sammenlignet med mesterverkene i Museum of Palazzo Altemps. Dukke opp en ny dialog og svært interessant som gjør grundig forstå verdien av det kunstneriske figuren av Medardo Rosso.

Et annet viktig element i definisjonen av den kreative banen Rosso Her er bildene utstilt sammen med skulpturer. Faktisk slutten av forrige århundre takket være fotografering, utdyper kunstneren sin forskning på saken og lys, den sistnevnte nesten behandlet som råstoff selv. Det foretok en original måte ved å analysere skyggene, kontraster og harmonier å oppdage mer potensial arbeid. Dette er grunnen til hans fotografier ikke bare støtter forståelsen, men er reell etterforskning som åpner nye perspektiver.

Medardo Rosso

Født i Torino i 1858, han flyttet med sin familie i 1870 i Milano, hvor han deltok på Brera Academy. i 1889 Han dro til Paris hvor han kom i kontakt med impresjonistene artister. I livet hadde han stor anerkjennelse; han utstilt i Paris, Wien, London, Venezia. anslått av Degas e Rodin, Han hadde en stor innflytelse på artister som Boccioni, Manzu e Carra. Han døde i Milano i 1928. sikkert første etasje Artist og stjernen i flere nyere og internasjonale utstillinger i New York, Rotterdam o St.Louis; i Italia, paradoksalt, Han bodde en formue mindre konsistent. Utstillingen i Roma, den første helt dedikert til kunstneren i hovedstaden, Han ønsker å fylle et tomrom som ikke hadde noen grunn til å eksistere, gi tilstrekkelig plass til omfanget av skulptør, sin søken etter sannheten gjennom kunstverket og dets kreative filosofi som han kaller:

"Som maleri, Også skulpturen har evnen til å vibrere i tusen ulike linjer, å komme levende på grunn av hjernerystelser av skygger og lys, mer eller mindre voldelig, av mystisk bli fanget i varme og kalde farger, selv om saken vil være svart-hvitt, når kunstneren vet hvordan man skal beregne godt Chiaroscuro som er til disposisjon; å spille i et ord vesener med alt sitt eget miljø og gjenopplive dem til oss. "

Utstillingen er kuratert av Paola Zatti, konservative av Gallery of Modern Art Milano, er ja Francesco Stocchi, kurator for Museum Boijmans di Rotterdam, innenfor et samarbeid med den National Roman Museum og Museo Medardo Rosso i Barzio, som understreker, på en måte som samsvarer med dette forslaget, målene for det nasjonale museet system for å bedre bruk av kulturarven. En unmissable mulighet til å utdype en beundringsverdig artist.

 

info, Rutetider og priser

Medardo Rosso

fra 10 oktober 2019 al 2 februar 2020,

National Roman Museum – Palazzo Altemps, P.zza Sant'Apollinare, 46

timer: Tirsdag-søndag h 9-19.45, stengt mandag

billett: Hele enkelt sete € 10; supplement € 3 (obligatorisk i tilfelle av utstillingen i museet mellomrom), Full kort kumulative € 12 (gyldig i tre dager får du tilgang til alle de Museum lokaler); supplement € 3,00 (obligatorisk i tilfelle av utstillingen i museet mellomrom)

info: +39 06684851, E-post mn-rm@beniculturali.it