Utstillinger - Sensuability: Jeg sa ingenting mamma?

med Ingen kommentarer
Sensuability: Jeg sa ingenting mamma?

Bodies ikke perfekt, men likevel sensuell. å bryte ned, ironisk nok, stereotypier av kjønn og funksjonshemming er "Sensuability: Jeg sa ingenting mamma?”, la Mostra collettiva di fumetti e illustrazioni che torna dal dal 5 juli til 31 august 2019 Pinsler i Hall of the House of Cinema i Roma. Utstillingen vil inneholde tegneserier og illustrasjoner, laget av konkurransen deltakernes Sensuability & Comics’, og styrene donert av store kunstnere som Milo Manara, Fabio i dag, Mauro Biani, Frida Slott, Peter Vanessi, Luca Enoc, Frad, Luca Modesti, Marco Gava Gavagnin og mange andre.

Utstillingen er, sammen med Konkurranse, det andre stadium av prosjektet Sensuability, designet og bygget av Armanda Salvucci President i Association for sosial markedsføring Nessunotocchimario, hvis målet er å bryte ned stereotypier knyttet til seksualitet og funksjonshemming, med letthet og ironi foreslår en ny kultur av funksjonshemming på tvers av alle kunstformer. Un progetto che mai come oggi è necessario e utile soprattutto alle famiglie che non sanno come affrontare la questione della sessualità, et ømfintlig tema for alle, og selv om det er knyttet til nedsatt funksjonsevne.

Legning er en integrert del av personligheten til hvert individ, og kan ikke skilles fra andre sider av livet. Men sex er ofte forbundet attraktivitet, å være ung og attraktiv fysisk, Det er brakt tilbake til stereotypen at hvis du er "vakker og perfekt" du kan gjøre det.

Hva skjer når en mann eller en kvinne ikke korresponderer med denne ordningen? Hva skjer når kroppen ikke når det idealiserte bildet som samfunnet pålegger?

“La nostra sfida è proprio quella di contribuire a diffondere una cultura che rappresenti fisicità differenti dai soliti modelli di bellezza e dai canoni estetici imposti dai media – ha sostenuto Armanda Salvucci – La scelta di cambiare questa narrazione è caduta sul fumetto poiché questo è diventato un linguaggio più “adulto” e maturo anche nel raccontare la disabilità. Vanligvis er imidlertid den representasjon av personer med nedsatt funksjonsevne, i tegneserier som i reklame, svinger mellom to ytterpunkter: offeret og, ved reaksjon, helten. Med tegneserien og illustrasjon ønsker vi å representere alle former for funksjonshemming, herunder mindre synlig, og øke bevisstheten om et komplekst tema, Hva er seksualitet, bidrar til å skape en ny erotisk bilder som beskriver kropper er ikke perfekt, men svært sensuell, alle med letthet og ironi. "

"Da jeg tenkte på tittelen for showet jeg forestilte overrasket uttrykk og lamslått de besøkende foran tegneserier uten" mor "Jeg har forklart dem hvordan ting er, at funksjonshemmede er mennesker og sensuelle sexed. Vi vil gjøre oss med letthet og ironi. Men vi gjorde ikke fortelle bier og blomster. "

Arrangementet Programmet omfatter store, fra 18.00, presentasjon av prosjektet sammen all'ideatrice Armandas Salvucci og screening av den korte film "Sensuability".

HOUSE OF CINEMA

Kulturell plass av Roma Capitale - Institutt for kultur Vekst

Zètema Prosjektledelse kultur

Retning Giorgio Gosetti

i samarbeid med RAI Cinema og 01 Fordeling

kilde: https://www.oggiroma.it/eventi/mostre/sensuability-ti-ha-detto-niente-la-mamma/48142/