Roma Gospel Festival 2019

med Ingen kommentarer

Roma Gospel Festival 2019

 

fra 22 al 31 desember 2019 ved Auditorium Parco della Musica Den fjortende utgaven av de viktigste europeiske festivaler evangeliet.

Magien av denne musikken tilbake til Roma i den nå tradisjonelle jule hendelsen, og i år har tilstedeværelsen av de absolutte verdi korene. Gruppene og kor som vil veksle vil gi gode følelser som involverer publikum med sin energi og vitalitet. De rike levende gjennomgang av Mario Ciampa Det foreslås forskjellige stiler evangeliet fra den mest tradisjonelle til de mest moderne med rhytm'n bluesy hip hop og gi overraskelser og intens moro.

 

The Festival

Det begynner med Chicago Mass Choir, som skal utføre søndag 22, med to viser, og mandag 23 desember. Regissert av Percy Gray, produsent og komponist som har en verdi er internasjonalt anerkjent, en av de mest prestisjefylte gospelkor i USA. Stemmene fra dynamisk musikalitet vet provosere dype følelser som opphisse lyttere mindre vant til denne type musikk. De kan skryte av en stor rekordproduksjon og like viktige priser. Det vil være en trening 13 elementer spesielt utvalgt for den romerske avtale, blant som du kan beundre solister av stor betydning.

konserter: søndag 22 desember h 17.30 e h 21, mandag 23 desember h 21

Auditorium Parco della Musica – Sala Sinopoli. Priser fra € 17.50 en € 22 + booking fee

 

etterfulgt av Harlem Gospel Choir. De kan skryte av de vakreste stemmene og intense Harlem, ambassadører for gospel for mer enn 25 år i alle deler av verden er preget av deres religiøse engasjement ved å organisere fundraisers å donere til gode gjerninger. De mange musikalske samarbeid beskrive en dynamisk og utfordrende ensemble; Bono Vox, Diana Ross, Jeg Enkle sinn, Jeg Gorillaz e Sinead O'Connor er noen av artistene som har delt den store følelsesmessige engasjementet de er i stand til Harlem Gospel Choir, og at den romerske publikum kan bekrefte enten å forlate sine mer tradisjonelle evangeliet og de mer moderne.

konserter: Onsdag 25 desember h 17.30 e h 21, Auditorium Parco della Musica – Sala Sinopoli.

Priser fra € 22 en € 30.50 + booking fee

 

Per Santo Stefano direkte fra South Carolina South Carolina Choir. regi Michael Brown, som også er grunnlegger, Koret er et landemerke for unge mennesker som ønsker å måle og deretter gå inn i verden av musikk. I litt mer enn tjue år, Sør-Carolina klart å trekke betydelig oppmerksomhet fra hele verden evangeliet. Til dags dato teller 45 elementer og foreslå tradisjonelle sanger tolket med stor inspirasjon som intervensjon av Michael Brown, stor lærd av evangeliet og åndelig kultur, Det legger et høyt kunstnerisk nivå.

Concerto: torsdag 26 desember h 21, Auditorium Parco della Musica – Sala Sinopoli.

Priser fra € 22 en € 26.50 + booking fee

 

I den siste helgen i året, sannsynligvis, perle denne festivalen: Dennis Reed og hans GAP Guds utnevnt People. Endelig Roma kan beundre geni av et stort talent. Vokalist enestående og uvurderlig pianist, med sin gruppe, Det foreslås en original stil frukt av stor evne til å fusjonere ulike lyder. Koreograf og danser, i USA sine forestillinger samle mange samtykker, får Lifetime Achievement Award, den høyeste utmerkelse for sin karriere, direkte fra Obama. I denne utgaven, også, føre en meget interessant laboratorium gospel som vil ta deltakerne til å opptre på festivalen.

konserter: fredag 27 og lørdag 28 h 21, søndag 29 desember h 18, Auditorium Parco della Musica – Sala Sinopoli. Priser fra € 22 en € 26.50 + booking fee

 

i fint Danell Daymon & større Works å avslutte året opplever gode følelser som et godt tegn for fremtiden. Den store dramatisk innvirkning innebærer straks sjelen og intense stemmene, gjennomsyret av store fortolkende ferdigheter, kommunisere forslag som påvirker emosjonalitet. Vekslende biter av afro-amerikansk tradisjon ballader fulle av energi viser en uventet og overraskende musikalske formel, beriket av virtuositet av den enkelte solo.

konserter: mandag 30 h 21 og tirsdag 31 desember h 22, Auditorium Parco della Musica – Sala Sinopoli.

Priser fra € 22 en € 26.50 + booking fee

 

informasjon

Roma Gospel Festival 2019

fra 22 al 31 desember 2019 ved l 'Auditorium Parco della Musica Viale Pietro de Coubertin 30

 

The Gospel Music Workshop Det vil bli avholdt fredag 27 h 14, Sabbath 28 og søndag 29 desember h 10.

Kostnad € 120 for den enkelte, € 90 per person for kor og grupper over 10 mennesker. Melde deg på educational@musicaperroma.it (indikerer navn, etternavn, alder og telefon) av 10 desember

 

info: 06 80241281

billettsystem: 892101 (betalt tjeneste)

Post: info@musicaperroma.it