ROME EUROPE FESTIVAL FESTIVAL 2018: pulserer til september moderne hjertet av Roma

med Ingen kommentarer

Roma europa festival 2018

 

August går mot slutten, men byen Roma, uavhengig av kalendersidene, Her tilbys også utendørs filmkvelder, aperitiffer i hagen og konserter i parkene. Roma er et sted hvor sommersolen, til tross for sporadisk tordenvær, Han liker å somle til slutten av oktober. Og i denne tiden suspendert mellom sommer og høst, modnes tastiest frukt og fargerike kulturlandskapet Capitoline: drar nytte av de behagelige temperaturer og tempererte og september som energi av en ny kunstnerisk sesong, De åpne gardinene over byen. Og hver eneste ytelse tar på seg større betydning når det inngår i en bredere arrangement. Av denne grunn Hotel Rinascimento og Trevi Gruppe De liker å rapportere til sine lesere og besøkende lignende initiativer, som forbedrer byen, som viser identiteten til store kulturelle sentrum. derfor, slik at du kan forberede i god tid til neste store begivenhet, Hotel Renaissance presenterer en unmissable arrangement neste måned: den Romaeuropa Festival 2018. Lagre dato!

Kjærlighet for samtidskunst førte til allmennheten

Siden sin første utgave tilbake i 1986, den Romaeuropa Festival Han har fått en tilhengerskare, og en voksende suksess, å stå som en av de kunstneriske virkelighet av de mest prestisjefylte i Italia og Europa. En festival opprettet for å formidle og fremme kunst, teater, dans og samtidsmusikken, og at, fra år til år, søker å kanalisere ny innsikt og kreative krefter, gi stemme til eksperimentering og innovasjon. Finne en balanse mellom store mestere og nye talenter, Romaeuropa stiftelsen har vært i stand til å utdanne et bredt og mangfoldig publikum, undervisning kjærlighet og smak for moderne kunstnerisk virksomhet.

Publisering 2018 det virkelig presenterer i stil, med en kalender over hendelser som går utover grensene for Europa, åpning til un'internazionalità bedriften Global Festival. I tillegg til en rekke utstillinger, konferanser og seminarer, 16 plassering hosting 68 forskjellige show, for totalt 168 kopier, 55.000 tilbys for salg, 38 innenlandske rå, 29 internasjonale programmer og 10 coproductions. Cirka 60 selskap, 311 kunstnere fra 24 nasjoner, som kom til Roma for å skape en virkelig verdens risting Festival. Tall fra svimmelhet og høye forventninger til en romersk faller inn som, fra hele verden, visjoner, historier, lyder og bevegelser som forteller en samtidshistorie.

Le location del ROMA EUROPA FESTIVAL

Stedene hvor forestillingene finner sted er absolutt i tråd med den høye standarden på forestillinger og er spredt over hele Roma; lett å komme til enhver borger eller gjest på Hotel Renaissance.

 • Teatro Argentina
 • Auditorium Parco della Musica
 • Bibliotekene i Roma
 • Franske akademiet i Roma - Villa Medici
 • Teatro Vascello
 • Opificio Romaeuropa
 • Slakteri - Testaccio
 • Teatro Olimpico
 • Teatro Vittoria
 • Ungarske Academy i Roma
 • Sala Santa Rita
 • MAXXI - Nasjonalmuseet for XXI Century Arts
 • Teatro India
 • Palazzo Barberini
 • Aula Ottagona- ex Planetarium
 • Swiss Institute

Programmet for 2018

Il programma degli eventi del ROMA EUROPA FESTIVAL è quasi troppo vasto per poterne rendere conto dettagliatamente. Det er nok å si som inkluderer teater og sirkus, dans, konserter, installasjoner, eksperimentelle forestillinger, digital teknikk og alle typer av forurensning. Noen programmer gir mulighet for å delta via web; Noen er presentert som virtuell virkelighet erfaringer; atter andre er tilbudt til alle som parader og street forestillinger, uten kostnad. Ulike nyanser av realiseres, kontakt og engasjement, i absolutt frihet fra enhver forpliktelse eller gebyr; funksjon som kanskje er kjennetegnet av moderne kreativitet.

For det første viser den gardin åpnes 19 September, mens den siste slutten applausen scrosceranno 25 november. billetter, abbordabilissimi, spenner fra 10 e jeg 40 Euro og inkluderer i noen tilfeller reduksjoner.

Mange anledninger til å gripe, som frukt fra et overflødighetshorn. Bare velg en nyhet på den offisielle nettsiden hendelsen https://romaeuropa.net/festival-2018/ og en ekte smak av avant-garde av Roma hele sin rike smak.