Kvelder - Night forsker ... Dyr vs Superheroes

med Ingen kommentarer

Det er alltid full av moro, om enn strengt vitenskapelige, programmet for pedagogiske og kulturelle aktiviteter foreslått av Museum of Zoology for september måned 2019 og fremmet av Roma Capitale, Department of Cultural Vekst - Capitolina Superintendence of Cultural Heritage, med organiseringen av Cooperative Myosotis m.m. og museumstjenester Zètema kulturprosjekt.

For å delta i aktiviteter, i tillegg til laboratoriet koste er det også nødvendig å betale inngangsbilletten til museet. For innehavere av MIC-kort inngang til museet er gratis i stedet.

I september retur av helgen på museet avtaler. På lørdag starter den med laboratorier av "Science Fun" rettet mot barn fra 5 til 11 alder, å oppdage hemmeligheter marine verden i dypet av Rødehavet (14 september), observere de ekstraordinære små rovdyr overlevelsesteknikk (21 september) og utforske den fascinerende verden av skjeletter (28 september). Søndag er dedikert til museet spill - Spill, for barn 5 til 8 alder, som kan spille i museet går på leting etter spor av en mystisk rovdyr (15 september), undersøke de største levende pattedyr i havet (22 september) eller leve eventyrhistorie og legendariske alligatorer i byen (29 september).

i programmet, den 28 september, den spesielle hendelsen "Night forsker ... Dyr vs Superheroes". Una divertente serata fra dimostrazioni scientifiche e giochi di squadra, å oppdage den utrolige superhelter i dyreverdenen som inspirerte skaperne av mange tegneserier.

Et program i vitenskapens navn, kreativitet, oppfinnsomhet ... og ønsker å ha det gøy!

lørdag 21 september

SCIENCE FUN: “MICROCOSMO… I PICCOLI PREDATORI DEL PIANETA”

amfibier, reptiler, edderkopper og insekter ... en rekke mindre rovdyr som ansetter en uventet "våpenkappløp". En nærmere titt på disse fantastiske arter og oppdage sine ekstraordinære overlevelsesevner.

varighet: 1h e 30 min Orari: 15.30 (5-7 alder) - 16.00 (8-11 alder) kostnaden: 10 € per barn

søndag 22 september

MUSEUM- SPILL: “GIGANTI MISTERIOSI DEI MARI” (5-8 år med voksen)

Det etterlater for en ny utforskning av Museum-spillet for å undersøke de største levende pattedyr som svømmer i de elegante og milde vannet i havet. La oss gå på jakt i haller av Museum of ledetråder og informasjon som vil hjelpe oss å tolke atferd og vaner av disse gigantene i verdenshavene gode.

varighet: 45 timer min: 15.30 - 16.30- 17.30 kostnaden: 5,00 € Barn - 3,00 voksne €

lørdag 28 september

SCIENCE FUN: “SCHELETRI & CO.”

Vi utforsker den fascinerende verden av skjeletter, se, måling og rekonstruere de som er bevart ved Museum. Fra ryggvirvlene av hval til ribbeina av sjiraffen å undersøke og verifisere forskjeller og likheter, lære om skjelettet av virveldyr og hva er de viktigste funksjonene.

varighet: 1h e 30 min Orari: 15.30 (5-7 alder) - 16.00 (8-11 alder) kostnaden: 10 € per barn

SPECIAL EVENT: “NOTTURNO SCIENZIATO … ANIMALI Vs SUPEREROI ” (voksne og barn 5 alder)

Test dine kunnskaper om dyr superkrefter med den nye vitenskapelige Quiz for familier! En morsom kveld blant raser, vitenskap demonstrasjoner og lagspill, å oppdage den utrolige og ekstraordinære superhelter i dyreverdenen som inspirerte skaperne av mange tegneserier ... fra Batman til Spiderman den fantastiske Black Panther. Siete pronti a sfidare amici e parenti per scoprire il superpotere che è in ognuno di noi?... iI Museum of Zoology venter på deg!

Rutetider: starter på 19.30 hver oppføring 20 minutter før 21.50 (Sist innlogget)

varighet: 1h e 30 minutter

kostnaden: 10 € per deltaker

søndag 29 september

MUSEUM- SPILL: “ALLIGATORI IN CITTÀ”- NEW

Et eventyr historie og at av legendariske alligatorer i byen, å sette scenen for en ny, spennende museum-spill. Blant de rommene i museet vil vi oppdage disse gamle reptiler som bebor elver, sumper og myrer, å løse mysterier rovdyr som alltid har, per mille e più motivi, slippe løs fantasien vår!

varighet: 45 timer min:15.30 - 16.30- 17.30 kostnaden: 5,00 € Barn - 3,00 voksne €

kilde: https://www.oggiroma.it/eventi/serate/notturno-scienziato-animali-vs-supereroi/48957/