Underground dei Fori Imperiali. spesiell åpning

med Ingen kommentarer

Kjelleren av de keiserlige hull

 

Fra Trajansøylen ved Forum for Nerva: Nye arkeologiske området Keiserforaene

søndag 12 kan på 11.45 “Underground dei Fori Imperiali. spesiell åpning”
Piazza Madonna di Loreto (foran inngangsporten av Trajansøylen).

I Innvielse av ekstraordinær, vi vil ha det privilegium å skrive inn den nye arkeologiske området Keiserforaene: Vi starter vår reise fra Trajansøylen opp til Forum for Nerva.
Vi vil forstå byggingen av område dedikert til Trajan stammer fra det andre århundre likestrøm. og det anses av romerne for sin storhet “rart” verden. Vi forteller arbeidet Apollodorus Damaskus – berømte arkitekten forfatter av imponerende prosjekter for keiseren og noen originale løsninger som plassering av Basilica Ulpia. Vi stopper ved foten av den elegante Loggia dei Cavalieri di Malta – avgjort i det tolvte århundre – og vi oppfatter de var rommene i Forum of Augustus: ikke bare en enorm domstol, men også et rikt galleri av skulpturer knyttet til historien til Roma: Enea, Romulus, Julia gens.
Vi vil krysse midtgangen underliggende Via dei Fori Imperiali og se bilder av riving av District of Alexandria: passasje mulig bare i nyere tid. Vi vil komme til Forum for Caesar og observere nøye de dyrebare materialer: marmorfliser, kolonner sjeldne og verdifulle mosaikk.
Vi vil ankomme Forum av Nerva som vil se de to ytterpunktene og vestlige østlige områder, funnet i 1930: den sentrale delen av plassen på den tiden er fortsatt under jorden, men vi kan identifisere sin plassering.
En unmissable tur gjennom tid!

kostnaden: euro 15,00 (oppføring, booking, omvisning og hodetelefoner)
reduksjoner: euro 13 (borgere mindre år 18, journalister, deaktivert, studenter og kunst lærere)
euro 11: Mic Kortholder
Tilsetting i Piazza della Madonna di Loreto, Input Trajansøylen (der du ser plakaten “Forum of Caesar”)
reservasjoner nødvendig.

Vær oppmerksom på: Før du starter turen – hvis jeg fortsatt ikke har den glede å møte deg direkte- Vennligst forsikre deg om at for å lede gruppen og Chiara Proietti og spør alltid besøk Clare Drive

 

når, Due, informasjon

Il 12/05/2019

Fori Imperiali
Via dei Fori Imperiali – Roma (RM)
sentrum

A PAGAMENTO PER FAMIGLIE DI GIORNO

Reservasjoner er alltid nødvendig.
Potete inviare una email a info@chiaraproietti.it(indikerer navnet på / i booket, antall og telefonnummer) eller skrive til WhatsApp 335 6747268.

Potete visionare anche il mio sito www.visiteguidatedichiara.it e alla sezione Visite guidate richiedere l’iscrizione alla visita da Voi scelta. Ved avbestilling, Vennligst informer minst 24 timer før etter avtale, ellers vil jeg bli tvunget til å belaste kostnadene for bestilling. betaling – bortsett fra i noen tilfeller kreves av museet – Det er utført besøk på stedet.

Jeg takker deg og jeg venter!
Clare tlf. 335 6747268 (tid 10-18)
Gruppe Facebook-side: Besøker Clare Drive – Vennligst se opp gruppen og ikke på siden: gjennom gruppen kan søke om medlemskap og bli oppdatert på hendelser!

 

kilde: https://www.oggiroma.it/eventi/visite-guidate/sotterranei-dei-fori-imperiali-apertura-straordinaria/47019/