Reise i det gamle Roma

med Ingen kommentarer

Travel i roma hull

 

fra 17 april til 3 november 2019 returnere Reise i det gamle Roma redigert Piero Angela.

Etter suksesser de siste årene er gjentatt spennende ruter gjennom Forum of Augustus og Forum of Caesar. Under stjernehimmelen i hovedstaden, takket være spesielle lydsystemer, den besøkende, ledsaget av stemmen til Piero Angela, gå blant de gamle steinene opplever spektakulære filmer og screenings som rekonstruere de stedene som de var opprinnelig i antikkens Roma. Musikk og spesialeffekter vil bidra til en skildring spesielt stemningsfull og rik på historiske og grundig vitenskapelig informasjon.

Forum of Caesar

For ruten av Forum of Caesar tilgang til det ved siden av Trajansøylen, hvorfra, gjennom en trapp, du går inn i Trajans Forum, som er overskredet, takket være en spesiallaget catwalk. Du går gjennom, deretter, Den underjordisk tunnel av Fori Imperiali og du kommer til Forum for Caesar kommer til romerske kurie. Historien som utvikler langs stien av historien av utgravningene gjort mellom 1924 og 1932, de ble brukt til bygging av den da imperiet via, I dag gjeldende Via dei Fori Imperiali, Da det ble gravd ut hele området for å komme til nivået på den gamle veien Roma. Deretter kan du gå inn historie med restene av den store Temple of Venus, på den tiden ønsket å være Giulio Cesare etter seieren oppnådd på Pompey. Og her er vi midt i en fascinerende reise gjennom tid. Blant restene av kolonnader og bygninger, gjennom film og spesialeffekter, dukke opp igjen gamle taperne, det vil si, kontorer og butikker i forumet, inkludert en nummulario, en type tjeneste penger era. Figuren av Giulio Cesare blir sentralt i historien Angela, som vil gjøre en grundig kjennskap til karakter og ambisjoner om en mann forgudet selv av noen, fryktet og hatet av andre. Det vil være et verk av forumet som bærer hans navn til å avsløre det. Julius Cæsar hadde det revet en hel nabolaget for å gjøre det skje, opp til å bygge det nye hovedkontoret til det romerske senatet, Curia fortsatt nåværende bygningen, som takket være den virtuelle rekonstruksjon vil være mulig å se hvordan det så gammel da.

 

Forum of Augustus

Er besøk til Forum of Caesar Det er strukturert som en rute explorer oppdage ny kunnskap, historien om Forum of Augustus bistå besøkende sittende tribune satt opp på via Alexandrina, med fortsatt synlige delen av arkeologiske forblir i forumet. Denne gangen sentrum av beretningen Piero Angela Det er figuren av Augusto, som historien til Roma under keiser inn. Augusto, faktisk, er hovedpersonen i begynnelsen av den store territoriale ekspansjon, at innen et århundre, Han ledet Roma å regjere i store deler av Europa fra dagens England, og Midt-Østen til Nord-Afrika. Gjennom ulike teknikker for samtidige projeksjoner av bilder, filmer, lys og animasjoner, Det spor begynnelsen av epoken der Augusto, samt ledelsen med adressen til nye erobringer, bestemme egenskapene til en stor sivilisasjon laget av kultur, kunst, rettsregler og teknologi, og utvikling av økonomisk og administrativ sfære. En enkelt tegn som førte til en radikal tur til historien av det gamle Roma.

 

Besøkene bare gitt i kveld, legge sjarm og fortryllelse. Definitivt en spesiell måte å angi tid tarmer av Roma, en by som viser hver gang en stor evne til å overraske, avsløre sine gjester glans over sin historie med uendelige nyanser.

For besøket av Forum of Augustus det er tre forestillinger hver kveld (tid 40 minutter), mens det for Forum of Caesar du kan få tilgang til hver 20 minutter. Historien om Piero Angela kommer i 8 språk (italiano, engelsk, fransk, russo, spansk, tysk, Kinesisk og japansk).

 

info,Rutetider og priser

Reise i det gamle Roma

fra 17 april til 3 november 2019, Forum of Augustus Via Alexandrina, Plutselig vender Forum of Augustus, Forum of Caesar, nær Trajansøylen

timer: Forum of Augustus
Fra 1. mai til 31 august: h 21–22–23, Fra 1 til 30 september: h 20–21–22, Fra 1 oktober til 11 november: h 19–20–21

Forum of Caesar

Fra 1. juni til 31 juli: h 21-23.40, 1 31 august: h 20.40-23.40, 1 30 september: Søndag-fredag ​​h 20-23; lørdag h 20-23.20, 1 31 oktober: h 19-22.20, 1 til 11 november: Søndag-mandag h 18.20-21.40; lørdag h 18.20-22

billetter: Enkelt vis billett € 15, redusert € 10, Kombinert Forum of Augustus + Forum for Caesar Whole € 25, redusert € 17. For Forum of Augustus billettkontoret åpner en time før, Forum of Caesar åpner en halv time før.

info: 060608, hverdag h 9-19, http://www.viaggioneifori.it/