Faces of Rome til Monte

med Ingen kommentarer

Faces of Rome viser Monte

 

fra 18 april til 22 september 2019 til Kapitolmuseene, ved hovedkvarteret Monte en original utstilling for å oppdage den gamle på nye måter. Utstillingen er sponset av Roma Capitale, Institutt for kulturell vekstCapitolina Superintendence of Cultural Heritage, er ren ja Claudio Parisi Presicce e Luigi Spina, med organisering av Zètema Kultur Prosjekt

Jeg 37 portretter Republikanske og keisertiden sammen den 60 fotografiske reproduksjoner av de samme modellene i en forbløffende dialog, er hovedpersonene i moderne inspirasjon og kreativ intuisjon knyttet til direkte kontakt med den gamle, som gir en fantastisk spill av stadige hopp i tid.

L'Idea

Fotografen og co-kurator Luigi Spina Det forfekter et forskningsprosjekt om gamle portrett, stede i Kapitolmuseene, som ble holdt mellom 2018 og tidlig 2019. Siden dette prosjektet er en direkte sammenheng ble født med Intendent Capitolina, hvis produktet er denne eksponeringen.

Handlingen av inspektør, nå engasjert i mange år systematisk katalogisering av sine eiendeler består av 696 eksemplarer, Det lov å ha en full undersøkelse på forskjellige typer portretter av keisere og deres familier. Videre er studien som resulterer i det vurderes, sannsynlig, den viktigste samlingen i verden, Han understreket den innflytelse som kreasjoner har hatt i utviklingen av disse kunstneriske trender, til skildringer av private.

I denne sammenheng tok plassere handlingen av Luigi Spina, leting påvirket av forslag og påminnelser stimulert av verkene, uten å tenke på hvilken type stil eller kronologi.

Fotografen observerer og analyserer gjennom lys og skygger, funn, hver gang vi ser på hans arbeid, noe som vi ikke visste, vi ikke hadde tenkt. Og nærhet mellom fotografiske verk og gamle ansikter skaper en tankevekkende kommunikasjonskrets, opp til dokumentere den eiendommelighet som ved første blikk neppe dukke opp.

Fotografiet blir den hemmelige passasjen til full kjennskap til den gamle jobben.

 

The Show

 

Utstillingen er utformet som et distribuert bane for alle rom i museet, hvor bildene er lokalisert i nærhet av fagene, for bedre å verdsette dialogen mellom verkene og blant syner følsomme Spina og de gamle kunstnerne. den 60 svart og hvitt, hånd skrevet av samme forfatter, De er alle størrelse 50×60, og de er laget av optisk benk, teknikk som forfatteren er en stor kjenner, og som i det siste har produsert høyt nivå resultater. mens portretter, marmor eller travertin, skildre både kjente karakterer begge sider av fremmede, i tillegg til noen ideell hoder og romerske kopier av greske originaler.

Variasjonen av fag, Noen fotograferte flere ganger, igjen han understreker hvordan forskning og kunstnerisk tolkning av Spina prøve å gå utover og innenfor den gamle arbeids, gjennom sine personlige følelser. Dette presser nesten den besøkende til å bli medium mellom de to ulike kunstneriske språk.

Denne utstillingen viser hvor fristende mulighet til å beundre viktige gamle verker i en uvanlig og originalt, slik som å oppdage andre muligheter for læring og leve opplevelsen av overraskelse.

Utstillingskatalogen Faces of Rome til Monte. Fotografier av Luigi Spina, redigert Claudio Parisi Presicce e Luigi Spina, interessant og godt utført, Det kan være en god følgesvenn for å fortsette reisen i gang.

info, Rutetider og priser

Faces of Rome den sentrale Monte
fra 18 april til 22 september 2019 – Kapitolmuseene, Monte, via Ostiense 106
TIMER: Tirsdag-søndag 9-19, Stengt mandager

Billettkontoret stenger en halv time før
billetter: voksne € 9, redusert € 8
For borgere bosatt i Roma Capitale (ved å vise gyldig ID bosted): voksne € 8, redusert € 7
Gratis inngang for de som er fastsatt av gjeldende lovgivning
info: 060608 (daglige timer 9 - 19)