Franska impressionisterna i Rom: slagen av de stora mästarna i HD

med Inga kommentarer

Impressionisti francesi a Roma

franska impressionisterna, Monet till Cezanne.

Som namnet på hotellet, Hotel Rinascimento Han har alltid ägnat särskild uppmärksamhet åt konstnärliga evenemang som äger rum i Rom. En passion för plast och bild skönhet som resulterar, på ena sidan, i jakt på hotellet elegans, andra, i valet av händelser som ska rapporteras till gäster som besöker den eviga staden.

För romantiker kom till Rom i dessa första veckorna av höst blond, De var beredda färger och mycket mer fantastiska nyanser av dem september blad. Följ därför utanför dörrarna till Hall, längs floden Tibern och över Tiberön, upp till Palace of Undersökningar där han iscensatt en av de mest spännande och fascinerande utställningar här säsongen: franska impressionisterna, Monet till Cézanne.

Roma: uppslukande konstkapital

Ljus och skugga, färg och musik: anländer i Rom (och för första gången i Italien) en multimedia utställning av de mest framgångsrika de senaste åren: franska impressionisterna – Monet till Cézanne.

Impressionism, som förändrat hur vi uppfattar och skildra naturen i artonhundratalet, Det föreslås nu i ett format som gör det möjligt att till fullo uppskatta charm och säregna egenskaper. "Immersive" har blivit ett begrepp i synnerhet används i nya former av musei förverkligas. År efter år har Rom värd denna revolution.

Utställningen på impressionisterna

Utställningen erbjuder franska impressionisterna till esteter och konstälskare av kapital ny möjlighet att njuta av skatterna i ett konstgalleri totalt och surroundläge; inte att missa för dem som, höstas, Han hade sjunkit till en ny, Guld kommer i den massiva konstruktionen av Klimt Experience. Men, den här gången, erfarenheten ser ut att bli ännu mer imponerande, Titanic, röra.

Utställningen är uppdelad i fler flera skärmar miljöer projiceras, i hög upplösning, de mest kända verk av Monet, Pissarro Renoir, Cezanne och andra huvudpersonerna i det bohemiska Paris 1800. Två århundraden efter skrivandet av slagen av artister, Utställningar SENSORY4 tekniken ger liv till bilderna, projicera dem på olika ytor i gigantiska proportioner.

En lins satsning förstoring konst, stöds av ett ljudspår som ekar intensiteten och de förslag: Debussy, Tchaikovsky, Ravel, Offenbach.

Hotel Renaissance impressionisterna i Rom

Var och när

Utställningen öppnar på 5 oktober, al Palace Undersökningar i hjärtat av Trastevere. Slottet är öppet dagligen på följande tider:

  • från måndag till torsdag från 10:00 allt 20:00
  • Fredag ​​och lördag från 10:00 allt 23:00
  • söndag från 10:00 allt 21:00

Finns det juridiska specialpriser för grupper och familjer med barn: Dessutom utställningen presenteras i en attraktiv läge även för de minsta.

Om du tror att du fördjupa dig ensam i denna konstnärliga kalejdoskop av färger i mörker - eller glatt tillsammans med vänner eller älskare - ett bra sätt att krydda en dag (eller kväll) kultur är, naturligt, koppla med en drink; kanske smutta på en av de kaféer eller barer som pricken den historiska Trastevere.

Låt dig ... "imponera" från Rom, Du kommer inte ångra. Ord Hotel Renaissance.