Fjärilshuset. verkligen, Bor och bilder

med Inga kommentarer

Fjärilshuset i Rom

 

från 23 mars 9 juni öppnar igen Fjärilshuset Via Appia Pignatelli 450. I den tropiska växthus inbjudan ett måste för alla älskare av en av de mest känsliga och fascinerande uttryck för naturen.

Bakom en av de rikaste arkeologiska platser i huvudstaden och Via Appia Regional Park, som tillsammans med den Rom är dess skydds, vi kommer att hitta ett paradis av fred och välstånd att återuppliva sig med charm.

I trädgården kan man beundra hundratals fjärilar i frihet, efter sin egen livscykel. Sökvägen absolut charmiga, där livsmiljön återges, Det gör att du kan se på nära håll några av de mest spektakulära fjärilar i världen. Det kommer att verka vara helt nedsänkt i den magiska och skönhet. Colorful eller genom perfekt design framkalla grace och delikat överraskning.

 

detta gäller 2019 är den tredje upplagan att, Efter framgången med de två föregående, Den berikas av den första av de fjärilar Orto. Utställningen ser närvaron av de mest roligt att inhemska fjärilar växter. Det intressanta är också ges genom närvaron av viktiga anläggningar för vår näring, eftersom syftet är, i tillägg till att förverkliga en plats där fjärilar kan mata, också för att skapa en oas att odla grönsaker och örter.

Walking mellan de livliga och fladdrande vingar, upptäcka dem genom växternas blad tillsammans med biologer och entomologer för att vägleda besökarna, Det kommer också att vara mycket stimulerande kognitiv erfarenhet. i själva verket, enligt uppgift från biologen främjare av detta initiativ Eleonora AlescioFjärilarna samt vara bland de mest färgstarka och vackra djur i världen, är miljöindikatorer som med sin närvaro eller frånvaro indikerar hälsa för miljön. Målet med Fjärilshuset är att kommunicera denna viktiga begrepp ". Beakta larver och puppor av fjärilar, verkligt magisk plats där insekten metamorfos tar, eller kokong av nattfjärilar, och kanske röra silke av kokong själv, Det blir en upplevelse av nära dialog med andra levande varelser.

Miljön är också berikas av närvaron av andra insekter såsom stick insekter, den blad insekt, den väsande kackerlackor Madagaskar, den jätte tusenfoting e Skördar myror. den Fjärilshuset, sedan, enligt anvisningarna och roligt pedagogiska plats som kan göra oss mer medvetna om vår samexistens med naturen.

 

En undersökning för stora och små, där du kan åtföljas av känslor, upplever undret och förtrollande djur barn, och kanske koppla, i picknickområde eller i inomhus med förfriskningar punkten, låta sig en vårdag i harmoni.

 

Info, Tidtabell och priser

HUSET av Fjärilar. vERKLIGEN, LIVE OCH FRI

från 23 mars 9 juni öppnar igen Fjärilshuset, Appia Pignatelli 450

timmar: Från måndag till fredag ​​h 9-13 e h 15-19, Sabbath, Söndagar och helgdagar h 9-19

Sista halvtimmen före stängningsdags

inträdesbiljett: € 6 full, € 4 reducerad (dai 4 till 12 år), € 5 för innehavare av

Card Vänner Appia Antica Park

Tel: +39 380 7851349, info@lacasadellefarfalleonline.it