Underground dei Fori Imperiali. Special Opening

med Inga kommentarer

I källaren av kejserliga hål

 

Från Trajanuskolonnen vid Forum för Nerva: Nya arkeologiska området Imperial Forums

söndag 12 maj på 11.45 “Underground dei Fori Imperiali. Special Opening”
Piazza Madonna di Loreto (framför ingången porten av Trajanuskolonnen).

I Invigning av extra, Vi kommer att ha förmånen att komma in i nya arkeologiska området Imperial Forums: Vi kommer att börja vår resa från Trajanuskolonnen till forumet för Nerva.
Vi kommer att förstå byggandet av området tillägnad Trajan anor från andra århundradet D.C. och det anses av romarna för sin storhet “undra” värld. Vi skildrar arbetet med Apollodorus Damaskus – berömd arkitekt författare imponerande projekt för kejsaren och några originella lösningar som placeringen av basilikan Ulpia. Vi stannar vid foten av den eleganta Loggia dei Cavalieri di Malta – bosatte sig i det tolfte århundradet – och vi uppfattar att de var rummen i forumet för Augustus: inte bara en enorm domstol, men också ett rikt galleri av skulpturer med anknytning till historien om Rom: Enea, Romulus, julia gens.
Vi kommer att korsa gången underliggande Via dei Fori Imperiali och se bilderna från rivningen av District of Alexandria: passage möjlig endast på senare tid. Vi kommer till Caesars forum och observera noga dyrbara material som används: kalkstens marmor, kolonner sällsynta och värdefulla mosaiker.
Vi kommer fram till forumet för Nerva som kommer att se de två ytterligheterna och västerländska östra områden, hittas i 1930: den centrala delen av torget vid tidpunkten fortfarande under jord, men vi kan identifiera sin plats.
En oslagbar resa genom tiden!

kosta: Euro 15,00 (tillträde, bokning, guidad tur och hörlurar)
minskningar: Euro 13 (medborgare mindre år 18, journalister, inaktiverad, studenter och konstlärare)
Euro 11: Mic Card Holders
Möte i Piazza della Madonna di Loreto, Input Trajanuskolonnen (där du ser affischen “Caesars forum”)
Bokningar krävs.

Observera: Innan turnén – om jag fortfarande inte har nöjet att träffa dig direkt- Vänligen försäkra er om att leda gruppen och Chiara Proietti och alltid be besök Clare Drive

 

när, Duva, Information

den 12/05/2019

Fori Imperiali
Via dei Fori Imperiali – Roma (RM)
centrum

Betala för familjedagen

Bokningar krävs alltid.
Du kan skicka e-post till info@chiaraproietti.it(indikerar namnet på / i bokade, numret och telefonnummer) eller skriva till WhatsApp 335 6747268.

Du kan också visa min hemsida www.visiteguidatedichiara.it och sektions Guidade turer ansöka om inträde till besöket du har valt. Vid avbokning, Vänligen meddela minst 24 timmar före enligt överenskommelse, annars jag kommer att tvingas att ta ut kostnaden för bokningen. betalning – utom i vissa fall krävs av museum – Det utförs besök på plats.

Jag tackar er och jag väntar!
Clare tel. 335 6747268 (tid 10-18)
Grupp Facebook-sida: Besök Clare Drive – Vänligen leta upp gruppen och inte sidan: genom gruppen kan ansöka om medlemskap och bli uppdaterad om händelser!

 

källa: https://www.oggiroma.it/eventi/visite-guidate/sotterranei-dei-fori-imperiali-apertura-straordinaria/47019/