Hotel Rinascimento

Noen ganger kan en reiseminne vekke mer følelser enn et bilde.

Følelser omgir oss i en ukontrollerbar ønske om en atmosfære som fører oss overalt. Vårt mål er å la deg tilbringe uforglemmelige kvelder og magiske øyeblikk.

Du må bare slappe av og la deg bli revet med. Vår profesjonalitet og gjestfrihet vil tilfredsstille alle dine ønsker og behov.

Velkommen til hotell Rinascimento

Takket være sin strategiske posisjon, ønsker vi deg velkommen i hjertet av byen og inviterer deg til å oppdage de mest tankevekkende og spennende områder i Roma.

Alle som elsker å lese vil uten tvil nyte smaken av te, kaffe, infusjoner og mange andre lokale spesialiteter i de typiske terom eller de såkalte "kafeer" ledsaget av en god bok.

Perfekt Beliggenhet

Hotel Rinascimento, blir plassert i en misunnelsesverdig beliggenhet, er perfekt for ditt opphold for å besøke den velkjente Piazza Navona, Vatikanet med Peterskirken , Castel Sant'Angelo og Pantheon som representerer toppen uttrykk for romersk historie og kunst.

Du vil bli tatt til fange av vitaliteten "Piazza Campo de 'Fiori" hvor du kan se duftende markeder i morgen og nyte nattelivet .

Rom

Rommene er moderne og funksjonelle, og dette gjør Hotel Rinascimento en varm og behagelig sted, ideelt for både fritids- og forretningsreiser .

Utstyrt med internett wi-fi, hårføner, safe, minibar, wake-up call, telefon, badekar eller dusj, våre rom innredet i moderne og sofistikert stil, oppfyller alle dine forventninger..

Hotel Tjenester

  • 24 timer flerspråklig resepsjons
  • Frokostbuffé 07:00 til 10:00
  • Romservice er tilgjengelig fra 07:00 - til 21:00
  • Overføringer av privat bil, til og fra flyplassen, med avgift
  • Concierge - assistanse for gjester, inkludert organisering City Sightseeing, middagsreservasjoner og kjøpe museum og Teaterbilletter .
  • Innsjekking: fra 03:00
    Sjekk ut: innen 11:00

NYHETER & Rabatter

Bli med i vår mailingliste for å motta din Eksklusiv rabattkode umiddelbart!