Hotel Rinascimento

Ibland kan vara en resminne mer suggestiv än en bild.

Känslor omsluter oss i en okontrollerbar önskan om en atmosfär som leder dig varsomhelst. Vårt syfte är att låta dig tillbringa oförglömliga nätter och magiska ögonblick.

Du behöver bara koppla av och låt dig bli omhändertagen. Vår professionalism och gästfrihet kommer att tillgodose alla dina önskningar och behov.

Välkommen till Hotell Rinascimento

Tack vare sitt strategiska läge, välkomnar vårt hotell dig i hjärtat av den Eviga staden och inbjuder dig att upptäcka de mest suggestiva och spännande platser i Rom.

Alla som älskar att läsa kommer att uppskatta att smaka te, kaffe, örtte och många andra lokala specialiteter i den typiska terum eller så kallade "cafeterior" I sällska av en god bok.

perfekt läge

Hotel Rinascimento, placeras i ett avundsvärt läge, är perfekt för din vistelse för att besöka den välkända Piazza Navona, Vatikanen med Peterskyrkan , Castel Sant'Angelo och Pantheon som representerar den övre uttryck för romersk historia och konst.

Du kommer att fångas upp av vitalitet "Piazza Campo de 'Fiori" där du kan se doftande marknader på morgonen och njuta av nattlivet.

Rum

Våra rum är moderna och funktionella, och detta gör Hotel Rinascimento en varm och bekväm plats, perfekt för både fritid och affärsresor .

Utrustad med internet Wi-Fi, hårtork, safe, minibar, wake-up call, telefon, badkar eller dusch, kommer våra rum designade i modern och sofistikerad stil, uppfyller alla dina förväntningar.

Hotell Tjänster

  • 24 timmar flerspråkig concierge
  • Frukostbuffé från 07:00 till 10:00
  • Room service tillgänglig från 07:00 - till 09:00
  • Överföringar med egen bil, från och till flygplatsen, med avgift
  • Concierge - stöd för gäster inklusive organisera City Sightseeing, Bokningar Restaurang och köpa Museum och teaterbiljetter .
  • Check-in: från 03:00
    Utcheckning: inom 11:00

NYHETER & RABATTER

Gå med i vår mailinglista för att få din exklusiva rabattkod Omedelbart!